Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Εκτακτο - Απεργία πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Εκτακτη ενηνερωση απο φυλακες Κορυδαλλου.



Ο συντροφος Δημητρης Κουφοντινας μετηχθη πριν μια βδομαδα περιπου απο τις Φυλακες Δομοκου στις Φυλακες Αυλωνα. Σημερα με το γελοιο προσχημα οτι υπηρχαν πληροφοριες για σχεδιαζομενη προβοκατσια εναντιον του στις φυλακες Αυλωνας επιχειρησαν να τον μεταγαγουν πισω στις φυλακες Δομοκου. Μετα την αρνηση του συντροφου να επιστρεψει στο Δομοκο τον μετεφεραν εκτακτως στις φυλακες Κορυδαλλου οπου αντι να τον τοποθετησουν στο παραρτημα των γυναικειων φυλακων οπου βρισκοταν επι 13 συναπτα ετη τον κρατανε στους κοινοχρηστους χωρους των αντρικων Κορυδαλλου γιατι αρνειται να μπει σε οποιαδηποτε πτερυγα εκτος του παραρτηματος. Ο συντροφος εχει ξεκινησει απεργια πεινας και διεκοψε τη φαρμακευτικη αγωγη που λαμβανει  προκειμενου να τοποθετηθει στο παραρτημα των γυναικειων φυλακων.

Φαινεται πως επιχειρειται να δημιουργηθει τετελεσμενο ωστε ο συντροφος Δημητρης Κουφοντινας να επιστρεψει ξανα στις φυλακες Δομοκου αν και πλεον τυπικα υποτιθεται δεν λειτουργουν ως φυλακες τυπου Γ .
Η κυβερνησης του Συριζα φαινεται πως ασκει μια πολιτικη εξοντωσης πλεον των πολιτικων κρατουμενων πιο απροκαλυπτα απο ποτε.



Δυναμη στο συντροφο Δημητρη Κουφοντινα.


Αληλεγγυοι -Αλληλεγγυες

Δεν υπάρχουν σχόλια: