Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Στο Σύνταγμα σήμερα το ξενοκίνητο παρακρατικό μόρφωμα των ξένων υπηρεσιών "Μένουμε Ευρώπη", κατά της Ελλάδας.



 Νέα συνάντηση , βγαλμένη από τα παρακρατικά υπόγεια των ξένων υπηρεσιών  των Μένουμε Ευρώπη, που τους έχουν δοθεί σαφής εντολές για κατασκευή καταστάσεων ανωμαλίας,  με στόχο την  επιστροφή σε ολοκληρωτικά καθεστώτα του Μνημονίου,  όπως ακριβώς στην Ουκρανία που μετά τη δράση τέτοιων ξενοκίνητων παρακρατικών κατασκευών ανέλαβαν την εξουσία απευθείας οι Ολιγάρχες συντρίβοντας το λαό τους.. 
 
Το σχήμα των παρακρατικών των Μένουμε Ευρώπη , κατασκευάστηκε επιπόλαια ανοίγοντας σε όλους,  τους σχεδιασμούς τους που δεν είναι άλλη παρά η εγκαθίδρυση καθεστώτων απολύτως ελεγχόμενων απο τους διεθνής μηχανισμούς των ΔΝΤ και των επικυρίαρχων του Γερμανικού Κράτους. Στηρίζονται απο ένα πλήθος ιντερνιτικών μπλόκ και ΜΜΕ, που ούτως ή άλλως σιτίζονταν απο τους λογαριασμούς του ακροδεξιού μετώπου που εγκαθίδρυσαν τα καθεστώτα των Μνημονίων στην Ελλάδα εδώ και χρόνια..
 
Το νέο κάλεσμα από τα παρακρατικά υπόγεια των ξένων υπηρεσιών μέσω του facebook καλεί σε κατάληψη της πλατείας Συντάγματος για ημέρες( Κυριακή)οργανώνοντας και  αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι μπορεί να επιχειρηθεί και επιβολή των επιταγών  των ξένων μηχανισμών αν τα πράγματα δεν πάνε "καλά" για αυτούς , αν για παράδειγμα το πρόσφατο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος άρει σάρκα και οστά στην Οικονομία αλλάζοντας τα φώτα στους ντόπιους τραπεζίτες και ολιγάρχες.. ..

Ποτέ τέτοια ξενοκίνητα παρακρατικά μορφώματα δεν έμειναν για πολύ αναπάντητα από τον κόσμο των αντιστάσεων ...
 
Για σήμερα καλείται προσυγκέντρωση στα Προπύλαια ενάντια σε τέτοιους είδους ξενοκίνητα παράσιτα, ακολουθεί η ανακοίνωση κάλεσμα ..

Καλούμε σε προσυγκέντρωση στα Προπύλαια την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 5:30 μμ.

Καλούμε σε προσυγκέντρωση στα Προπύλαια την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 5:30 μμ. Ούτε σπιθαμής γης στα τσιράκια των αφεντικών. Καθήκον κάθε αγωνιστή, κάθε οργάνωσης και συλλογικότητας είναι να συμμετέχει στην προσυγκέντρωση στα Προπύλαια την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 5:30 μμ. Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού – Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση | Avantgarde


Καλούμε σε προσυγκέντρωση στα Προπύλαια την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 5:30 μμ.
Ούτε σπιθαμής γης στα τσιράκια των αφεντικών.

Καθήκον κάθε αγωνιστή, κάθε οργάνωσης και συλλογικότητας είναι να συμμετέχει στην προσυγκέντρωση στα Προπύλαια την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 5:30 μμ.

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού – Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση | Avantgarde

Δεν υπάρχουν σχόλια: